Stam (vanaf 18 jaar)

Johnnie Walker stam

De Johnnie Walker stam bestaat uit jongvolwassenen in de leeftijd vanaf 18 jaar. De gezellige groep heeft geregeld opkomst op vrijdagavond op een van de clubhuizen.

De gezelligheid staat centraal tijdens deze opkomsten. Tijdens de opkomsten vieren ze bijvoorbeeld op hun eigen maner Sinterklaas, gaan ze karten, lasergamen, hebben ze elk jaar een stamzomerkamp en gaan ze wel eens klimmen. Zo nu en dan doen ze ook mee aan landelijke activiteiten, hier doen ze o.a. mee aan de iScout. Ook daar staat de gezelligheid centraal, alleen op grotere schaal.

Naast al deze leuke dingen ondersteunt de stam groepsactiviteiten. Een groot deel van de stamleden vervult ook nog de taak van leiding bij één van de speltakken.

Scoutfit
De Johnnie Walkerstam draagt geen specifieke Scoutfit. De meeste stamleden zijn ook nog leiding bij een van de speltakken en hebben daarom de Scoutfit die bij de desbetreffende speltak hoort. Stamleden die geen leidinggevende zijn dragen een brique Scoutfit, zonder speltakteken. De brique Scoutfit is te verkrijgen bij de ScoutShop.

Opkomsttijden
De Johnnie Walkerstam heeft geen vaste opkomsttijden, maar is regelmatig op vrijdagavond te vinden bij een van de clubhuizen (afhankelijk van de opkomst).

Leidingteam
De Johnnie Walkerstam heeft geen leidingteam. Zij organiseren hun eigen opkomsten.

Contact
Voor alle vragen over de Johnnie Walkerstam, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leden.

Vragen voor de stam