Koningsdag

Koningsdag

Nadat we voor het eerst in de geschiedenis van onze groep de Koningsdag van 2020 aan ons voorbij moeten laten gaan mogen we in 2021 weer heel voorzichtig een aantal activiteiten ondernemen rondom Koningsdag.  “De Rommelmarkt”, sinds 1989 uitgegroeid tot een begrip in de wijde omtrek van Zeewolde zal helaas nog een jaartje op zich moeten laten wachten. Maar gelukkig is de zeer kansrijke Jan Wandelaar Koningsdag loterij weer een feit. Met ook dit jaar weer heel veel prijzen, beschikbaar gesteld door de Zeewolder ondernemers.

De Koningsdag Middag spelen 

27 april zal er op het strand van Zeewolde (woldstrand naast restaurant Fika) tussen 14.00 uur en 16.00 uur een te gekke spelmiddag georganiseerd worden voor iedereen tussen de 4 en de 11 jaar. De inloop zal om 13:45 beginnen en de activiteit zal van start gaan om om 14:00 uur. De activiteit duurt tot 16:00. Er is een ruimte voor maximaal 50 kinderen gesteld. We werken met het kiss and ride principe. Tijdens de middag zijn er verschillende activiteiten op zogenaamde posten te vinden. Er worden sport en spel activiteiten aangeboden die met scouting en/of koningsdag te maken hebben. Deze activiteiten worden begeleid door stafleden van Scouting Jan Wandelaar. Geef je snel op via het inschrijfformulier.

Oliebollen in samenwerking met Bakkerij de Toren

Ook kun je dit jaar weer genieten van de lekkerste oliebollen van het dorp. In samenwerking met Bakkerij de Toren uit Zeewolde bakt Scouting Jan Wandelaar ze dit jaar weer mooi bruin. De oliebollen zijn dit jaar uitsluitend te bestellen via de webshop. Ze worden dit jaar (mits u binnen de bebouwde kom van Zeewolde woont) gewoon bij u thuis bezorgd. Dit wil je toch niet missen? Ze zijn maar 1 euro per stuk en we komen ze vanaf een minimum aantal van 5 bollen bij u thuis brengen. Bestel ze snel nu het nog kan via https://webshop.janwandelaar.nl

De Jan Wandelaar Loterij

Vanaf begin april zijn de scouts van Jan Wandelaar weer (beperkt) in het dorp te vinden met hun lotenboekjes. Voor slechts één euro koopt u al een lot. En met dat lot maakt u kans op één van de vele geweldige prijzen.

Maar dat is lang niet alles, er zijn vele prijzen te verdelen. Allemaal belangeloos beschikbaar gesteld door Zeewolder ondernemers. Kijkt u eens op onze sponsorpagina voor een overzicht van alle bedrijven die een prijs ter beschikking hebben gesteld (of die ons op een andere manier ondersteunen).

Dit jaar zijn loten alleen beschikbaar in de voorverkoop dus let op, op = op! Voorkom dus teleurstelling en koop op tijd.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons koningsdag team via:

Email: rommelmarkt@janwandelaar.nl