Koningsdag

Koningsdag

Koningsdag 2024 zijn we weer ouderwets van de partij, nou ja… ouderwets, we staan dit jaar net als vorig jaar op onze nieuwe plek, dus niet meer op het  Flevoplein maar op het evenementveld tussen het skatepark en het dorp. Een super mooie plek in het hart van alle koningsdag activiteiten. “De Rommelmarkt”, sinds 1989 uitgegroeid tot een begrip in de wijde omtrek van Zeewolde zal daar dit jaar weer in al haar glorie staan. Evenals de Scouting Jan Wandelaar koningsdag loterij, met ook dit jaar weer heel veel prijzen, beschikbaar gesteld door de Zeewolder ondernemers, als de fietsen veiling en nog zo veel meer! Kom dus vooral bij ons langs en laat je verrassen door het aanbod.

De Koningsdag spelen 

Op 27 april is er op het evenementenveld naast de rommelmarkt ook het scoutingspel te beleven voor jong en oud. Leden van Scouting Jan Wandelaar hebben diverse inloopactiviteiten georganiseerd om vrijblijvend aan deel te nemen. Ook laten wij zien wat wij zoal doen binnen de scouting. Kom jij ook een rondje mee in onze te gekke zweefmolen? Wil je misschien een gave armband knopen of wil je iets leren over bijvoorbeeld zeilen en koken boven een vuur? Kom dan gezellig kijken of doe mee!

Oliebollen in samenwerking met Bakkerij de Toren

Ook kun je dit jaar weer genieten van de lekkerste oliebollen van het dorp. In samenwerking met Bakkerij de Toren uit Zeewolde bakt Scouting Jan Wandelaar ze dit jaar weer mooi bruin. De oliebollen zijn dit jaar weer gewoon fysiek te koop voor de bakkerij en op het evenementenveld. Dit wil je toch niet missen? Ze zijn volgens het lekkerste recept en onder toezicht van de beste bakker uit het dorp goudbruin voor u gebakken.

De Jan Wandelaar Loterij

Vanaf begin april zijn de scouts van Jan Wandelaar weer in het dorp te vinden met hun lotenboekjes. Voor slechts één euro koopt u al een lot. En met dat lot maakt u kans op één van de vele geweldige prijzen.

Maar dat is lang niet alles, er zijn vele prijzen te verdelen. Allemaal belangeloos beschikbaar gesteld door Zeewolder ondernemers. Kijkt u eens op onze sponsorpagina voor een overzicht van alle bedrijven die een prijs ter beschikking hebben gesteld (of die ons op een andere manier ondersteunen).

Let op, op = op! Voorkom dus teleurstelling en koop op tijd.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons koningsdag team via:

Email: rommelmarkt@janwandelaar.nl