Bevers (5-7 jaar)

Themaverhaal

Bevers zijn meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar. Ze spelen in en om het dorp Hotsjitonia. De bevers komen daar op zaterdagochtend langs, om met elkaar in het bos spelletjes te spelen, hutten te bouwen, broodjes te bakken, speurtochten te lopen en nog vele andere leuke dingen. Is het buiten te koud of te nat dan hebben we binnen ook nog allerleiactiviteiten zoals knutselen, spelletjes, kokkerellen, en nog meer leuks.

Af en toe komen op de ochtenden ook thema figuren langs waarmee we de opkomst samen vieren. Bas Bos kan bijvoorbeeld goed hutten bouwen, Keet en Fleur Kleur kunnen je goed helpen bij het knutselen. En zo zijn er nog meer figuren. Zo proberen we samen te spelen en te leren op de opkomsten. We proberen om samen met de andere kinderen te spelen en elkaar te accepteren.

Scoutfit

Bevers dragen een rode Scoutfit, met als speltakteken een afbeelding van Stuiter, één van de figuren uit het dorp Hotsjitonia. De rode Scoutfit is te verkrijgen bij de ScoutShop.

Opkomsttijden

De bevers hebben hun opkomst elke zaterdagochtend van 10:00 uur – 12:00 uur bij het clubhuis de Bosschuur, Dasselaarweg 49 in Zeewolde.

Leidingteam

Het leidingteam van de bevers bestaat uit de volgende personen:

  • Astrid van Middendorp – teamleidster
  • Johan Roelfs
  • Bernadette van Twuijver
  • Max van der Voort

Contact

Voor alle vragen over de bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding